Smash Mushroom Veggie burger
En hamburgere med mye umamismaker fra stekt sopp og Liquid smoke, og ikke minst fra The Vegetarian Butcher Raw NoBeef burger

Ingredienser
Smash Mushroom Veggie burger
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Smokey sennepsmayo
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/g
400.0 g
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Løk, lufttørket
/g
10.0 g
0%
Maille Sennep Original 1kg
/ml
60.0 ml
0%

Liquid smoke
/g
5.0 g
0%
Smash Mushroom Veggie Burger
RAW NOBEEF Burger 113g x 20 (2,26kg)
/stk
10.0 stk
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Soyabønner og produkter derav: Ja
Brioche boller
/stk
10.0 stk
0%
Cheddarost
/stk
10.0 stk
0%
Sjampignon
/g
400.0 g
0%
Grønn salat
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Smokey sennepsmayo
-
Løk, lufttørket 10.0 g
-
Liquid smoke 5.0 g
Smash Mushroom Veggie Burger
-
Brioche boller 10.0 stk
-
Cheddarost 10.0 stk
-
Sjampignon 400.0 g
-
Grønn salat
Fremgangsmåte
-
Smokey sennepsmayo
Bland Hellmann's majones med tørket løk, sennep og flytende røyk (liquid smoke) -
Smash Mushroom Veggie Burger
Stek soppen i en panne med litt soppfond og smør, fortsett til soppen er glasert."Smash" Raw No-beef burgeren mens du steker den i en varm panne i litt smør, og tilsett cheddaren mens du steker burgeren – la cheddaren smelte.Varm opp briochebolleneBygg burgeren med salatblader, ost, sopp og smokey sennepsmayo på bollene