Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gulrøtter:

  • Gulrot 1.5 kg
  • Knorr Professional Deep Smoke 0.2 dl
  • Knorr Ketjap Manis (soya) 1L 1.0 dl

Algesalat:

  • Alger, tørket 40.0 g
  • Sesamfrø 20.0 g

Sitronmajones:

  • Hellmann's Real Majones 10kg 400.0 g
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.2 dl
  • Salt og pepper 10.0 g
  1. Gulrøtter:

    1. Bland gulrøtter og margarin. Krydre med salt og pepper.
    2. Legg på en stekeplate og sett i ovnen på 160 grader i 25 minutter.
    3. Bland de varme gulrøttene med Knorr Ketjap Manis og Deep Smoke. Avkjøl.
  2. Algesalat:

    1. La algesalaten svelle i kaldt vann i 10 minutter.
    2. Bland deavkjølte gulrøttene med algesalaten.
  3. Sitronmajones:

    1. Bland sammen ingrediensene til sitronmajonesen.
    2. Legg opp salaten lagvis med majonesen mellom de ulike lagene.
    3. Dekorer med sesamfrø og majones.