+

Riskrem

Rød saus

  1. Riskrem

    1. Visp Knorr Piske 30% med vaniljesukker og sukker og vend inn risgrøten (se oppskrift på Risgrøt med Knorr Mat 15% laktosefri).
  2. Rød saus

    1. Bland ned tørrvaren i kaldt eller varmt (minst 72°C) vann.
    2. La sausen stå i ca 15 minutter for å oppnå best smak og konsistens.
    3. Rør om før servering.
  3. Tips

    I risgrøt-oppskriften som benyttes i denne riskremen benytter vi Knorr Mat 15% laktosefri i stedet for vanlig melk. Du kan spare opptil 54% ved å «lage melk» ut av Mat 15% slik det er gjort i den oppskriften. Og i tillegg til at riskremen blir laktosefri er det en fordel at det blir mindre svidd melk ved tillagingen av risgrøten i kjele, og lettere å rengjøre utstyret etter bruk.

    Her kan du se hvor mye du faktisk sparer ved å bruke Knorr fløtealternativer i stedet for tradisjonell fløte:Knorr Fløtekalkulator!

+