Parmesanbrød med poteter, linser og urter
Denne retten er tiltenkt som nok en forkjemper mot matavfall - poteter og linser kan erstattes av andre grønnsaker og bønner, og krydderurtene kan være urterestene dine som du hakker.

Ingredienser
Parmesanbrød med poteter, linser og urter
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Parmesanbrød:
HELLMANN'S Majones Extra Thick, 5kg
/dl
15.0 dl
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Parmesan, ost
/kg
1.0 kg
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
1.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Poteter
/kg
5.0 kg
0%
Linser, ferdigkokte, frosne (Norrek)
/g
50.0 g
0%
Mungbønner, kokte
/g
50.0 g
0%
Favabønner, renset og blansjert
/g
50.0 g
0%
Krydderurter, ferske
/g
10.0 g
0%
Bladspinat, fersk
/g
167.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Parmesanbrød:
-
Parmesan, ost 1.0 kg
-
Poteter 5.0 kg
-
Linser, ferdigkokte, frosne (Norrek) 50.0 g
-
Mungbønner, kokte 50.0 g
-
Favabønner, renset og blansjert 50.0 g
-
Krydderurter, ferske 10.0 g
-
Bladspinat, fersk 167.0 g
Fremgangsmåte
-
Parmesanbrød:
- Riv osten på rivjern og fordel den på en bakeplate.
- Fordel potetene, linsene, bønnene og urtene over osten.
- Dryss et lag revet ost på toppen.
- Sett osten i ovnen på 175 grader uten vifte og stek til osten er gyllen.
- Ta osten ut av ovnen og la den avkjøles litt så den kan snus, og stek den med undersiden opp.
- Bland majones, fløte, salt, pepper og spinat og bland det godt.
- Brekk osten i større biter og server dem med dippen.