Ingredienser
Parmesanbrød:
-
Parmesan, ost 1.0 kg
-
Poteter 5.0 kg
-
Linser, ferdigkokte, frosne (Norrek) 50.0 g
-
Mungbønner, kokte 50.0 g
-
Favabønner, renset og blansjert 50.0 g
-
Krydderurter, ferske 10.0 g
-
Bladspinat, fersk 167.0 g
Fremgangsmåte
-
Parmesanbrød:
- Riv osten på rivjern og fordel den på en bakeplate.
- Fordel potetene, linsene, bønnene og urtene over osten.
- Dryss et lag revet ost på toppen.
- Sett osten i ovnen på 175 grader uten vifte og stek til osten er gyllen.
- Ta osten ut av ovnen og la den avkjøles litt så den kan snus, og stek den med undersiden opp.
- Bland majones, fløte, salt, pepper og spinat og bland det godt.
- Brekk osten i større biter og server dem med dippen.