Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Panna Cotta:

  • Melk 1.0 l
  • Hvit sjokolade 120.0 g
  • Lipton Green tea 25ps 2.0 stk
  • Kondensert melk 400.0 g
  • Carte d'Or Panna Cotta 4L 260.0 g

Grønn te- og myntesirup:

  • Vann 1.0 l
  • Sukker 250.0 g
  • Lipton Green Mint 25ps 6.0 g
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.2 dl
  • Gelatin, plater 6.0 stk
  1. Panna Cotta:

    1. Kok opp melk og kondensert melk, og legg i teposene i ca. 3 minutter. Ta så ut posene.
    2. Kok opp melken på nytt og tilsett sjokoladen og panna cotta-pulveret når det begynner å koke. La det koke i ca. 30 sekunder under omrøring.
    3. Ta bort panna cottaen fra varmen og porsjoner opp og avkjøl i ca. 4 timer.
  2. Grønn te- og myntesirup:

    1. Kok vann og sukker til en sirup og la teposene koke med i ca. 3 minutter.
    2. Tilsett Citrus Fresh.
    3. Bløtlegg gelatinplatene i blandingen og legg de deretter på panna cottaen.