Panna Cotta med grønn te og hvit sjokolade
En gammel kjenning med en tvist med den friske og søte geleen som er prikken over i´en.

Ingredienser
Panna Cotta:
-
Melk 1 l
-
Hvit sjokolade 120 g
-
Kondensert melk 400 g
Grønn te- og myntesirup:
-
Vann 1 l
-
Sukker 250 g
-
Gelatin, plater 6 stk
Fremgangsmåte
-
Panna Cotta:
- Kok opp melk og kondensert melk, og legg i teposene i ca. 3 minutter. Ta så ut posene.
- Kok opp melken på nytt og tilsett sjokoladen og panna cotta-pulveret når det begynner å koke. La det koke i ca. 30 sekunder under omrøring.
- Ta bort panna cottaen fra varmen og porsjoner opp og avkjøl i ca. 4 timer.
-
Grønn te- og myntesirup:
- Kok vann og sukker til en sirup og la teposene koke med i ca. 3 minutter.
- Tilsett Citrus Fresh.
- Bløtlegg gelatinplatene i blandingen og legg de deretter på panna cottaen.