Løk Bhaji
En fantastisk klassiker fra det indiske kjøkkenet, sprø med enorm smak. Løk Bhaji er bare en mulighet, bruk gjerne gulrøtter eller andre grønnsaker sammen.

Ingredienser
Løk Bhaji
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Løk Bhaji:
Rødløk
/g
200.0 g
0%
Rød chili
/g
20.0 g
0%
Koriander, fersk, hakket
/g
40.0 g
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Umami (Allkrydder) 1kg
/g
5.0 g
0%

Knorr Tikka Masala Paste (UTGÅTT)
/g
50.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Salt
/g
3.0 g
0%
Vann
/ml
0.0 ml
0%
Kikertmel
/dl
1.3 dl
0%
Bakepulver
/g
5.0 g
0%
Margarin, flytende
/dl
0.4 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Løk Bhaji:
-
Rødløk 200.0 g
-
Rød chili 20.0 g
-
Koriander, fersk, hakket 40.0 g
-
Salt 3.0 g
-
Vann
-
Kikertmel 1.3 dl
-
Bakepulver 5.0 g
-
Margarin, flytende 0.4 dl
Fremgangsmåte
-
Løk Bhaji:
- Skjær løken i tynne skiver, hakk chili og koriander og tilsett ingefær.
- Bland kikertmel og krydder, og tilsett vann til blandingen er som en pannekakerøre og binder løken sammen.
- Rør inn resten av ingrediensene og bland godt.
- Lag «kjøttboller» av blandingen og stek de i margarin til de er gylne og sprø.
-
Tips!
Server med raita med agurk, tomat, mango og mynte samt mynteyoghurt.