Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Linser og spelt:

  • Speltgryn 150.0 g
  • Linser, grønne 400.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 1.0 dl
  • Stangselleri 278.0 g
  • Eple(r) uten skall 180.0 g
  • Rødløk, finhakket 50.0 g
  • Vårløk, i skiver 100.0 g
  • Persille, hakket 10.0 g

Bacon:

  • Bacon 150.0 g
  • Gresskarkjerner 50.0 g

Til servering:

  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 0.5 dl
  1. Linser og spelt:

    1. Skyll og kok linsene i saltet vann til de er myke, men ikke overkokte, ca. 15 minutter.
    2. Hell væsken i en skål, tilsett vinaigrette i de nykokte linsene, smak til med salt og pepper. Avkjøles.
    3. Skyll og kok spelt i lettsaltet vann i ca. 20 minutter. Hell av vannet.
  2. Bacon:

    1. Stek baconterninger og hell av fettet som er til overs.
  3. Til servering:

    1. Bland linser og spelt med stangselleri, persille, rødløk, salatløk, eple og vinaigrette, juster smakenmed salt og pepper.
    2. Topp med bacon og ristede gresskarkjerner.