+

Burger:

Biryanikrydderblanding:

  • Kanel, malt 5 g
  • Gurkemeie 5 g
  • Nellik, malt 5 g
  • Pepper, svart 5 g
  • Spisskummen, malt 5 g
  • Kardemomme, malt 5 g
  • Koriander, malt 5 g

Til servering:

  • Hamburgerbrød 10 stk
  • Avokado 0.5 kg
  1. Burger:

    1. Kjør søtpotetene, kidneybønnene og risen i en kjøkkenmaskin til konsistensen er seig, men samtidig fast.
    2. Vend inn røkt chilipuré, Biryani krydderblanding og Snowflake.
    3. Form massen til ti burgere og la dem ligge minst én time i kjøleskapet.
    4. Paner burgerne i strøkavring og stek dem i flytende margarin.
  2. Biryanikrydderblanding:

    1. Bland sammen alle krydderne til Biryani-krydderblandingen.
  3. Til servering:

    1. Fyll hamburgerbrødene med en burger og skiver av avocado.
+