Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Brunet løk:

  • Gul løk, skrelt og skivet 1.0 kg
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 1.0 dl
  • Sukker 10.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Kalamata oliven, uten stein 120.0 g
  • Ansjosfilet 25.0 stk
  • Timian, fersk 2.0 g

Smørdeig:

  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 0.5 dl
  • Butterdeig 0.9 kg
  • Egg 1.0 stk
  1. Brunet løk:

    1. Stek løken forsiktig i vinaigrette på medium–lav temperatur i 20–25 minutter, rør med jevne mellomrom til løken er brunet ferdig.
    2. Mens du venter, finhakk halvparten av ansjosen (spar laken), halvparten av olivene og rør inn hakket ansjos og oliven i løken.
    3. Smak til med sukker, salt, timian og noen spiseskjeer ansjoslake, stek videre i noen minutter og avkjøl løken.
  2. Smørdeig:

    1. Del smørdeigen i ti biter (ca. 8 x 16 cm).Lag et 1 cm-snitt fra kanten rundt hver smørdeigsplate med hjelp av en kniv. Prikk med en gaffel i den innerste rammen der fyllet skal ligge.
    2. Pensle ytterrammen med pisket egg.
    3. Fordel løken over smørdeigen, la det være 1 cm igjen til kanten.
    4. Pensle løken lett med vinaigretten og topp hver terte med delte ansjosfileter.
    5. Stek i ovnen på 180 °C i 15–20 minutter.

    Tips! Server gjerne med en sprø, grønn salat!