Crispy no chicken burger med kylling-og løpstikkesaus
Sausen i den her retten får et vakkert mønster og en fantastisk smak, av løpstikkeolje

Ingredienser
Crispy no chicken burger med kylling-og løpstikkesaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Crispy No Chicken
Crispy No Chicken Burger 1.8kg The Vegetarian Butcher
/stk
10.0 stk
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Soyabønner og produkter derav: Ja
Løpstikkeolje
Løpstikke
/g
150.0 g
0%
Rapsolje
/l
0.4 l
0%
Baby spinat
/g
50.0 g
0%
Kylling saus med løpstikkeolje
Knorr brunet kyllingsjy pasta 40L
/g
14.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/dl
4.0 dl
0%
Usaltet smør
/g
500.0 g
0%
Eggeplommer
/dl
1.0 dl
0%
Egg
/stk
2.0 stk
0%
Rama Professional Fraiche 24% 1L
/ml
160.0 ml
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Løpstikkeolje
/dl
0.5 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Crispy No Chicken
Løpstikkeolje
-
Løpstikke 150.0 g
-
Rapsolje 0.4 l
-
Baby spinat 50.0 g
Kylling saus med løpstikkeolje
-
Vann 4.0 dl
-
Usaltet smør 500.0 g
-
Eggeplommer 1.0 dl
-
Egg 2.0 stk
-
Løpstikkeolje 0.5 dl
Fremgangsmåte
-
Crispy No Chicken
Stek burgerne enten i en stekepanne eller i en frityrkoker til de er sprø og gyldne.dryss over litt salt -
Løpstikkeolje
Har du en Thermomix blend alle ingredienser ved 90 C i 8 min og sil. Alternativt blendes alt i en blender ved maks hastighet i 2-3 min. Ha så urte og olje massen i en kjele og kok i 1-2 min. Sil helt fint. -
Kylling saus med løpstikkeolje
Bland sammen egg, eggeplomme og fraiche.Kok sammen vanm, smør og kyllingbuljong pasta og hell over egg og fraiche mens det blendes.Har du en Thermomix blendes sausen ved 70 C i 5 min for å aktivere eggets evne til å jevne. Alternativt varm sausen ved lav varme og rør rundt til sausen har en kremet konsistens. Ved servering splittes sausen med løpstikkeolje.Server med litt salat