Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Grateng:

  • Blomkålbuketter 2.0 kg
  • Melk 1.6 l
  • Vann 1.0 dl
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 8.0 g
  • Salt 15.0 g
  • Sriracha sauce 50.0 g
  • Sitron, presset 2.0 g
  • Ost, revet 300.0 g
  1. Grateng:

    1. Damp blomkålen i ovn i 3 minutter og legg den i en smurt GN-form. Avkjøl.
    2. Kok opp vann med fløte og jevn med maisstivelse utrørt i vann.
    3. Smak til med grønnsaksbuljongpulver, umami, salt, Sriracha-saus og sitron.
    4. La sausen koke i 5 minutter, avkjøl og tilsett ¾ av osten.
    5. Fordel den kalde sausen over blomkålen og avslutt med resten av osten.
    6. Bakes i kombiovn ved 180 grader (75 % damp) i ca. 20 minutter.