Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Pannekaker

  • egg 5.0 dl
  • Sukker 220.0 g
  • Hvetemel 650.0 g
  • Øl 2.0 dl
  • Vaniljesukker 30.0 g
  • Vann 2.0 dl

Blåbærkrem

  • Melk 5.0 dl
  • Melis 50.0 g
  • Carte d'Or Karamell topping 1kg 400.0 g
  • Blåbær 300.0 g
  • Sitronmelisse til pynt
  • Rama Professional Vaniljesaus serveringsklar 1L 0.8 dl
  • Rama Professional Piske 30% Laktosefri 1L 2.0 dl
  1. Pannekaker

    1. Egg, sukker, hvetemel, øl, vaniljesukker og flytende margarin røres sammen.
    2. Mat 15% og vann tilsettes, litt av gangen. La røren hvile mens kremen lages.
  2. Blåbærkrem

    1. Vaniljesausen vispes luftig med melk.
    2. Piske vispes luftig med melis og vanilje og vendes inn i vaniljekremen. Kremen fylles i pannekakene.
    3. Karamelltopping has i en kjele, kokes opp og reduseres litt. Deretter glaseres blåbærene lett i karamellsausen.
    4. Pannekaken serveres med vaniljekremen og de glaserte blåbærene. Pynt med litt sitronmelisse.