Bolognese på The Vegetarian Butcher NoMince
En klassisk Bolognese-saus blir enkelt grønn med The Vegetarian Butcher NoMince, her en mustig variant som er selve essensen av italiensk comfort food

Ingredienser
Bolognese
-
Olivenolje 1.0 dl
-
Vann 1.0 l
-
Hvitløk 50.0 g
-
Gul løk, finstrimlet 250.0 g
-
Gulrot 300.0 g
-
Sellerirot 100.0 g
-
Chili, finhakket 15.0 g
-
Salt Og Pepper
Fremgangsmåte
-
Bolognese
1.Varm olivenoljen i en kjele eller kjele. Hell i NoMince og brun under omrøring til "farsen" begynner å ta farge.
2. Tilsett løk, hvitløk og selleri. Brun til alt er blandet og grønnsakene har begynt å bli myke.
3. Tilsett krydderpastaene, Knorr Tomatino, vann, chili, ketchup og grønnsaksbuljong.
4. Senk til middels varme og la det småkoke i ca 30 minutter. Spe med vann hvis sausen tykner. Smak til med salt og sort pepper.