Asian Crispy No Chicken
En asiatisk inspirert rett, den vegetariske No chicken burgeren er smaksatt med blannt annet kimchi og wasabi

Ingredienser
Asian Crispy No Chicken
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Mungbønnesalat
Mungbønner, kokte
/g
300.0 g
0%
Gulrot
/g
200.0 g
0%
Rødløk
/g
100.0 g
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
20.0 ml
0%

Wasabimajones
Hellmann's Vegan 2,5kg
/g
300.0 g
0%

Wasabipaste
/g
15.0 g
0%
Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g
/g
5.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
5.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Lime, saft
/ml
5.0 ml
0%
No Chicken Burger
Crispy No Chicken Burger 1.8kg The Vegetarian Butcher
/stk
10.0 stk
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Soyabønner og produkter derav: Ja
Rapsolje
/kg
0.0 kg
0%
Kimchi
/g
200.0 g
0%
Koriander, fersk, hakket
/g
20.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Mungbønnesalat
-
Mungbønner, kokte 300.0 g
-
Gulrot 200.0 g
-
Rødløk 100.0 g
Wasabimajones
-
Wasabipaste 15.0 g
-
Lime, saft 5.0 ml
No Chicken Burger
-
Rapsolje
-
Kimchi 200.0 g
-
Koriander, fersk, hakket 20.0 g
Fremgangsmåte
-
Mungbønnesalat
Bland de kokte mungbønnenene, finstrimlet rødløk og gulrøtter med eddiken. -
Wasabimajones
Bland majones og wasabi. Smak til med med krydderpureene og litt lime juice -
No Chicken Burger
Stek no chicken burgerene i litt olje. Pynt burgeren med mungbønnesalaten .Tilsett litt kimchi og topp med wasabimajo. Avslutt med frisk koriander og server.