Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Salat:

  • Poteter, vasket 0.7 kg
  • Jordskokk 4.0 stk
  • Solsikkekjerner 1.0 dl
  • Salt 10.0 g

Røkt majones:

  • Hellmann's Real Majones 10kg 150.0 g
  • Knorr Professional Deep Smoke 0.1 dl
  • Ruccola salat 100.0 g
  1. Salat:

    1. Skjær rotgrønnsakene i båter og bland de i margarin.
    2. Ha i solsikkekjernene og smaksett med salt.
    3. Legg rotgrønnsakene på en plate og stek de i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. Eller til de er myke.
    4. Avkjøl rotgrønnsakene.
  2. Røkt majones:

    1. Smaksett majonesen med Deep Smoke.
    2. Legg rotgrønnsakene, majones og ruccola lagvis på en tallerken.