Menu

Ingredienser

+

Brûlée

  • Melk 6.0 dl
  • Ingefær, revet 140.0 g
  • Rørsukker 50.0 g

Creme Brûlée er en klassisk fransk vanilje krem dessert med brent sukkertopp. Desserten er god og serveres vanligvis i porsjoner. Prøv å smakssette brûléee med kaffe og kardemomme, appelsin og kanel, sitron og timian eller anis. Nam!

...

Fremgangsmåte

  1. Brûlée

    1. Kok Piske, melk og ingefær på middels varme. Sett til side og la det trekke i 10 minutter.
    2. Bland brûléepulveret med en del av melkeblandingen, og tilsett deretter den resterende blandingen i en kjele. La alt småkoke på middels varme i 2 minutter under omrøring.
    3. Sil ingefær og fordel blandingen i former. La dem avkjøles i kjøleskapet.
    4. Ta dessertene ut av kjøleskapet 30 minutter før servering. Strø sukker over desserter og karamelliser dem med en brenner. Serveres umiddelbart!
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny