Ingefær & vaniljebrûlée
Creme Brûlée er en klassisk fransk vanilje krem dessert med brent sukkertopp. Desserten er god og serveres vanligvis i porsjoner. Prøv å smakssette brûléee med kaffe og kardemomme, appelsin og kanel, sitron og timian eller anis. Nam!

Ingredienser
Ingefær & vaniljebrûlée
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Brûlée
Melk
/dl
6.0 dl
0%
Ingefær, revet
/g
140.0 g
0%
Rørsukker
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Brûlée
-
Melk 6.0 dl
-
Ingefær, revet 140.0 g
-
Rørsukker 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Brûlée
- Kok Piske, melk og ingefær på middels varme. Sett til side og la det trekke i 10 minutter.
- Bland brûléepulveret med en del av melkeblandingen, og tilsett deretter den resterende blandingen i en kjele. La alt småkoke på middels varme i 2 minutter under omrøring.
- Sil ingefær og fordel blandingen i former. La dem avkjøles i kjøleskapet.
- Ta dessertene ut av kjøleskapet 30 minutter før servering. Strø sukker over desserter og karamelliser dem med en brenner. Serveres umiddelbart!