Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Nudler:

  • Kålrot 1.0 kg
  • Vann 3.0 l
  • Limeblader 4.0 stk
  • Rød chili, finhakket 10.0 g
  • Wonton deig 30.0 Skiver
  • Egg 3.0 stk
  • Spinat, blansjert 200.0 g
  • Koriander, frisk 35.0 g
  • Purreløk 30.0 g
  • Persille, hakket 30.0 g
  • Strøbrød 0.5 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.4 dl
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.2 dl
  1. Nudler:

    1. Skjær kålroten i lange strimler med en spiralizereller mandolin.
    2. Kok opp vann og hønsekraft, og kok kålrotstrimlene i buljongen i ca. 2 minutter. Ta opp og avkjøl.
    3. Tilsett chili og limeblad i buljongen og la det trekke.
    4. Ta restene av kålroten og kok de myke i vannet. Bland de med spinat, 2 egg, strøbrød, persille, koriander, purreløk, Roast Umami og Citrus Fresh, og bland sammen til en pesto. Smak til med salt og pepper.
    5. Legg litt pesto på wontonplatene og pensle med egg, brett sammen og klem hjørnene sammen. Kok de i buljongen.
    6. Server de kokte kålrotnudlene med urtewonton i den varme buljongen.