Vegetarisk Kimchi Wontons
Kimchi er Koreas nasjonalrett, og består av fermenterte grønnsaker, ofte med kinakål som hovedingrediens. I denne street foodrett får Kimchi og The Vegetarian Butcher No chicken chunks erstatte kjøtt - reslutatet blir strålende

Ingredienser
Vegetarisk Kimchi Wontons
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Vegetarisk Kimchi Wontons
Wonton deig
/Skiver
20.0 Skiver
0%
Hellmann's Real Majones 10kg
/g
500.0 g
0%

Kimchi
/g
200.0 g
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
15.0 ml
0%

Grønn asparges
/g
100.0 g
0%
Sparris, vit
/g
100.0 g
0%
Sopp, blandet
/g
250.0 g
0%
NOCHICKEN Chunks 1,75 kg The Vegetarian Butcher
/g
500.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Fisk og produkter derav: Nei
Hvitløksfedd
/st
1.0 st
0%
Litt Olivenolje
/
0.0
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Vegetarisk Kimchi Wontons
-
Wonton deig 20.0 Skiver
-
Kimchi 200.0 g
-
Grønn asparges 100.0 g
-
Sparris, vit 100.0 g
-
Sopp, blandet 250.0 g
-
Hvitløksfedd 1.0 st
-
Litt Olivenolje
-
Salt Og Pepper
Fremgangsmåte
-
Vegetarisk Kimchi Wontons
· Stek wontondeigen sprø i små paiformer og la dem avkjøles.· Rør Hellmann`s Real Mayonnaise sammen med Kimchi og eplesidereddik og smak til med salt og pepper.· Blansjer den hvite og grønne aspargesen i vann med litt salt og sukker. De må bare blansjeres litt slik at de fortsatt er sprø. La dem avkjøles raskt etterpå.· Stek TVB No Chicken sammen med den ferske soppen og litt fersk hvitløk i olje på en panne. Glaser alt i en liten skvett Knorr konsentrert soppfond – La det avkjøles.· Bland kimchimayoen med både asparges og den vegetariske kylling/soppblandingen.· Server i de sprø wontonskjellene og topp eventuelt med karse og skogsyre