Menu

Ingredienser

+

Vegetarisk Kimchi Wontons

Fremgangsmåte

  1. Vegetarisk Kimchi Wontons

    ·         Stek wontondeigen sprø i små paiformer og la dem avkjøles.·         Rør Hellmann`s Real Mayonnaise sammen med Kimchi og eplesidereddik og smak til med salt og pepper.·         Blansjer den hvite og grønne aspargesen i vann med litt salt og sukker. De må bare blansjeres litt slik at de fortsatt er sprø. La dem avkjøles raskt etterpå.·         Stek TVB No Chicken sammen med den ferske soppen og litt fersk hvitløk i olje på en panne. Glaser alt i en liten skvett Knorr konsentrert soppfond – La det avkjøles.·         Bland kimchimayoen med både asparges og den vegetariske kylling/soppblandingen.·         Server i de sprø wontonskjellene og topp eventuelt med karse og skogsyre
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny