Vegansk sopp- og grønnkålsburger
Proppfull av umami, saftighet og sprøhet, gjør dette her til en burger verdig enhver grillmeny med selvrespekt. Hemmelighetene heter misomajones og røkt portobello

Ingredienser
Vegansk sopp- og grønnkålsburger
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sprø grønnkål
Grønnkål
/g
100.0 g
0%
Matolje
/g
20.0 g
0%
Salt
/kg
0.0 kg
0%
Miso majonnäs
Hellmann's Vegan 2,5kg
/g
300.0 g
0%

Miso paste, lys
/g
50.0 g
0%
Japansk soya
/g
20.0 g
0%
"Røkt" portobello
Portobello sopp
/g
200.0 g
0%
Vann
/dl
3.0 dl
0%
Liquid smoke
/ss
1.0 ss
0%
Salt
/ss
3.0 ss
0%
Burger
RAW NOBEEF Burger 113g x 20 (2,26kg)
/stk
10.0 stk
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Soyabønner og produkter derav: Ja
Hamburgerbrød
/stk
10.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sprø grønnkål
-
Grønnkål 100.0 g
-
Matolje 20.0 g
-
Salt
Miso majonnäs
-
Miso paste, lys 50.0 g
-
Japansk soya 20.0 g
"Røkt" portobello
-
Portobello sopp 200.0 g
-
Vann 3.0 dl
-
Liquid smoke 1.0 ss
-
Salt 3.0 ss
Burger
-
Hamburgerbrød 10.0 stk
Fremgangsmåte
-
Sprø grønnkål
- Stek i ovn, 5 minutter, 160 C. Saltes og oppbevares tørt.
-
Miso majonnäs
- Blande sammen
-
"Røkt" portobello
- Skjær portobelloen tynt.
- Kok opp vann, salt og liquid smoke. Slå den varme væsken over soppen. La stå i minst 24 timer. Ta opp soppen av væsken.
- Tørk av og stek eller grill.
-
Stek sopp
- Stek soppen gyllenbrun. Salte og pepre.
-
Burger
- Stek på middels varme slik at utsiden blir sprø, men innsiden beholder saftighet.
- Bygge burger med tilbehør.