Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Sprø grønnkål

  • Grønnkål 100.0 g
  • Matolje 20.0 g
  • Salt

Miso majonnäs

"Røkt" portobello

  • Portobello sopp 200.0 g
  • Vann 3.0 dl
  • Liquid smoke 1.0 ss
  • Salt 3.0 ss

Burger

  1. Sprø grønnkål

     

    • Stek i ovn, 5 minutter, 160 C. Saltes og oppbevares tørt. 
  2. Miso majonnäs

    • Blande sammen
  3. "Røkt" portobello

    • Skjær portobelloen tynt.
    • Kok opp vann, salt og liquid smoke. Slå den varme væsken over soppen. La stå i minst 24 timer. Ta opp soppen av væsken.
    • Tørk av og stek eller grill. 
  4. Stek sopp

    • Stek soppen gyllenbrun. Salte og pepre. 
  5. Burger

    • Stek på middels varme slik at utsiden blir sprø, men innsiden beholder saftighet.
    • Bygge burger med tilbehør.