Menu

Ingredienser

+

Sprø grønnkål

  • Grønnkål 100.0 g
  • Matolje 20.0 g
  • Salt

Miso majonnäs

  • Hellmann's Vegan majones 3l 300.0 g
  • Miso paste, lys 50.0 g
  • Japansk soya 20.0 g

"Røkt" portobello

  • Portobello sopp 200.0 g
  • Vann 3.0 dl
  • Liquid smoke 1.0 ss
  • Salt 3.0 ss

Burger


Proppfull av umami, saftighet og sprøhet, gjør dette her til en burger verdig enhver grillmeny med selvrespekt. Hemmelighetene heter misomajones og røkt portobello  

...

Fremgangsmåte

  1. Sprø grønnkål

     
    • Stek i ovn, 5 minutter, 160 C. Saltes og oppbevares tørt. 
  2. Miso majonnäs

    • Blande sammen
  3. "Røkt" portobello

    • Skjær portobelloen tynt.
    • Kok opp vann, salt og liquid smoke. Slå den varme væsken over soppen. La stå i minst 24 timer. Ta opp soppen av væsken.
    • Tørk av og stek eller grill. 
  4. Stek sopp

    • Stek soppen gyllenbrun. Salte og pepre. 
  5. Burger

    • Stek på middels varme slik at utsiden blir sprø, men innsiden beholder saftighet.
    • Bygge burger med tilbehør.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny