Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Varmrøkt lakseterrin

  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg
  • Knorr Fiskebuljong lavsalt 1kg
  • Salt
  • Hvit pepper, malt
  • Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L 2.0 dl
  • Knorr Texture Gelatinpulver 1kg 100.0 g

Urtekrem

  • Dill, frisk 30.0 g
  • Bladspinat, fersk 22.0 g
  • Bladpersille 60.0 g
  • Knorr Professional Citrus Fresh 20.0 ml
  • Salt 2.0 g
  • svart pepper, malt
  • Rama Professional Fraiche 24% 1L 1.0 dl

Tomatgelé

  • Salt 5.0 g
  • Hvit pepper, malt 1.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 5.0 g

Sitrongelé

  • Sitronsaft 0.5 l
  • Vann 0.5 l
  • Knorr Professional Citrus Fresh 100.0 ml
  • Knorr Texture Gelatinpulver 1kg 165.0 g
  1. Varmrøkt lakseterrin

    1. Laksen deles i mindre stykker og sjekkes for ben.
    2. Putt så elle ingrediensene i blenderen og bland det godt.
    3. Farseen kan smakes til med ekstra buljong, salt og pepper, hvis ønskelig.
    4. Press farseen i silikonformer og plasser de kjølig natten over.
    5. Anrett laksen direkte fra kjølen, da den er myk. Dersom man ønsker er fastere konsistens, kan det benyttes litt mere Knorr Texture.
  2. Urtekrem

    1. Vask dill, spinat og persille og ha alle ingrediensene i en blender og blend godt.
    2. Det kan med fordel tilsettes litt hvitløk, om ønskelig.
  3. Tomatgelé

    1. Ha alle ingrediensene i en blender og blend fyllet godt sammen.
    2. Fordel tomatpastaen på et gastronombrett med bakepapir.
    3. La geléen stå kaldt i ca. 3 timer.
    4. Stikk ut terningbiter før servering.
  4. Sitrongelé

    1. Ha alle ingrediensene i en skål og pisk det godt sammen. Bruk kaldt vann.
    2. Hell massen i en form og la geléen stå kaldt til neste dag.