Crème Brülée
Herlig klassisk Crème Brülée! Serveres gjerne med en bringebær, crumble og en dæsj bringebærmousse på toppen.

Ingredienser
Crème Brülée
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Crème Brülée
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
5.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Melk
/dl
3.0 dl
0%
Vaniljestang
/stk
2.0 stk
0%
Eggeplomme
/g
160.0 g
0%
Sukker
/g
60.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Crème Brülée
-
Melk 3.0 dl
-
Vaniljestang 2.0 stk
-
Eggeplomme 160.0 g
-
Sukker 60.0 g
Fremgangsmåte
-
Crème Brülée
- Pisk eggeplomme og sukker til sukkeret er oppløst.
- Kok opp melk, Rama Piske og den splittede, utskrapte vaniljestangen.
- Hell den kokende melken over de vispede eggeplommene under omrøring.
- Dekk bollen med plast og la massen stå og trekke i kjøleskapet over natten.
- Sil massen og fyll i ønskede former.
- Sett formene på stekebrett og dekk med plast.
- Bak deretter i ovnen ved 95 °C i 45 min.-1 time, avhengig av hvor dype formene dine er.
- Ta dem ut av ovnen og la dem bli kalde i kjøleskapet uten plast.
- Før servering brennes toppen med brunt sukker.