Crème Brülée
Herlig klassisk Crème Brülée! Serveres gjerne med en bringebær, crumble og en dæsj bringebærmousse på toppen.

Ingredienser
Crème Brülée
-
Knorr Piske 30% Laktosefri 1L (erst. av EPD: 5362892) 4.5 dl
-
Melk 1.5 dl
-
Vaniljestang 2 stk
-
Eggeplomme 160 g
-
Sukker 60 g
Fremgangsmåte
-
Crème Brülée
- Pisk eggeplomme og sukker til sukkeret er oppløst.
- Kok opp melk, Knorr Piske og den splittede, utskrapte vaniljestangen.
- Hell den kokende melken over de vispede eggeplommene under omrøring.
- Dekk bollen med plast og la massen stå og trekke i kjøleskapet over natten.
- Sil massen og fyll i ønskede former.
- Sett formene på stekebrett og dekk med plast.
- Bak deretter i ovnen ved 95 °C i 45 min.-1 time, avhengig av hvor dype formene dine er.
- Ta dem ut av ovnen og la dem bli kalde i kjøleskapet uten plast.
- Før servering brennes toppen med brunt sukker.