Menu

Ingredienser

+

Crème Brülée


Herlig klassisk Crème Brülée! Serveres gjerne med en bringebær, crumble og en dæsj bringebærmousse på toppen.

...

Fremgangsmåte

  1. Crème Brülée

    1. Pisk eggeplomme og sukker til sukkeret er oppløst.
    2. Kok opp melk, Rama Piske og den splittede, utskrapte vaniljestangen.
    3. Hell den kokende melken over de vispede eggeplommene under omrøring.
    4. Dekk bollen med plast og la massen stå og trekke i kjøleskapet over natten.
    5. Sil massen og fyll i ønskede former.
    6. Sett formene på stekebrett og dekk med plast.
    7. Bak deretter i ovnen ved 95 °C i 45 min.-1 time, avhengig av hvor dype formene dine er.
    8. Ta dem ut av ovnen og la dem bli kalde i kjøleskapet uten plast.
    9. Før servering brennes toppen med brunt sukker.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny