Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Bolognese:

  • Belugalinser 350.0 g
  • Gul løk i små terninger 150.0 g
  • Tomatpuré 25.0 g
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 30.0 g
  • Gulrot, revet 225.0 g
  • Aubergine 450.0 g
  • Champignon 225.0 g
  • Vann 1.1 l
  • Balsamicoeddik 0.3 dl
  • Salt 20.0 g
  • Oregano tørket 2.0 g
  • svart pepper, malt 5.0 g
  • Pasta, spagetti (standard) 2.0 kg
  1. Bolognese:

    1. Skyll linsene i vann og la dem renne av.
    2. Grovriv gulrot, sopp og aubergine.Stek i flytende margarinpå stekeplate eller rist i ovn ved 200 grader i7-10 minutter, avhengig av ovn.
    3. Sauter løken myk i flytende margarin, tilsett tomatpuré og fres videre noen minutter.
    4. Tilsett hvitløkspasta, ristede grønnsaker, linser, Tomatino, vann,grønnsaksbuljongpulver, salt og smak til med balsamicoeddik.
    5. Småkok under lokk i ca. 25 minutter, ta av lokket og la sausen koke inn til en bolognese.
    6. Smak til med oregano, salt og pepper.
    7. Server bolognesen med nykokt pasta, parmesan og salat.