Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk
En lettkokt fiskegryte med mye smak som varmer hjertet i vintermørket. Server med nykokt ris og en frisk appelsin- og gulrotsalat. Retten kan også lages vegansk. Bare bytt ut fisken med for eksempel vegetariske kyllingbiter fra The Vegetarian Butcher.

Ingredienser
Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk
Rapsolje
/g
30.0 g
0%
gul løk, hakket
/g
140.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
45.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/kg
0.5 kg
0%

Laurbærblad
/g
5.0 g
0%
Kokosmelk
/l
1.0 l
0%
Vann
/dl
5.0 dl
0%
Knorr Grønnsaksbuljong lavsalt 625L
/g
35.0 g
0%
.png)
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/g
8.0 g
0%
Søtpotet
/g
750.0 g
0%
Potet
/g
750.0 g
0%
Paprika, blandet
/g
400.0 g
0%
Hysefilet, terninger 2X2 cm
/kg
1.0 kg
0%
Lime, saft
/dl
0.5 dl
0%
Gulrot- og appelsinsalat
Gulrot, revet
/g
400.0 g
0%
Bønner, edamame, avskallede
/g
250.0 g
0%
Appelsinfilet
/g
200.0 g
0%
Frisk Koriander
/
0.0
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/g
70.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sesamfrø
/g
20.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk
-
Rapsolje 30.0 g
-
gul løk, hakket 140.0 g
-
Laurbærblad 5.0 g
-
Kokosmelk 1.0 l
-
Vann 5.0 dl
-
Salt 8.0 g
-
Søtpotet 750.0 g
-
Potet 750.0 g
-
Paprika, blandet 400.0 g
-
Hysefilet, terninger 2X2 cm 1.0 kg
-
Lime, saft 0.5 dl
Gulrot- og appelsinsalat
-
Gulrot, revet 400.0 g
-
Bønner, edamame, avskallede 250.0 g
-
Appelsinfilet 200.0 g
-
Frisk Koriander
-
Sesamfrø 20.0 g
Fremgangsmåte
-
Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk
1. Stek løken til den er myk. Tilsett hvitløkspuré, tomat, kokosmelk, vann, laurbærblad, salt og grønnsaksbuljong. Kok opp og tilsett poteter og søtpoteter i terninger. La småkoke i 10 minutter til potetene mykner.
2. Tilsett paprika og smak til med lime. La koke i et minutts tid til. Tilsett fisken og la den dampe klar under lokk. Ved servering:Pynt retten med kokosflak og frisk koriander. Gjør retten komplett med en frisk gulrot- og appelsinsalat og perfekt kokt ris. -
Gulrot- og appelsinsalat
Bland soyabønnene med gulrøtter, appelsin, hakket koriander og Hellmanns sitrusvinaigrette. Smak til med salt og pepper. Topp med ristede sesamfrø.