Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Tikka blomkål:

  • Blomkålbuketter 1.5 kg
  • Knorr Tikka Masala Paste 75.0 g
  • Knorr Professional Roast Umami 0.5 dl
  • Salt og pepper

Mynteyoghurt:

  • Yoghurt, naturell 3.0 dl
  • Mynte, fersk 40.0 g
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.3 dl
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 10.0 g
  • Spisskummen, malt 3.0 g
  1. Tikka blomkål:

    1. Blansjer blomkålen raskt og kjøl ned.
    2. Varm flytende margarin i en panne og tilsett Tikka Masala-paste. Fres en liten stund og tilsett den blansjerte blomkålen. Stek i tre minutter til blomkålen er glasert i blandingen og tilsett Roast Umami. Vend blomkålen en siste gang.
  2. Mynteyoghurt:

    1. Bland fløte med yoghurt, mynte, Citrus Fresh, hvitløkspasta og spisskummen. La stå kaldt i to timer.
    2. Server sammen med mynteyoghurt og eventuelt litt ristet sesamfrø, fersk koriander eller karse.