Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Syltet torsk, parmesankrem og friterte kikerter:

    1. Bland eddik, sitronsaft og Citrus Fresh til en lake.
    2. Krydre torskeskivene med litt salt og mariner dem i laken. La de trekke i kjøleskapet i min. 3 timer.
    3. Bland den tykke majonesen med parmesan og roast umami til en glatt krem.
    4. Bløtlegg kikerter i vann. Hakk de gjennomvåte kikertene grovt og friter dem sprø i olje.
    5. Skjær agurken i lange tynne strimler.
    6. Bland brønnkarse, fersk spinat, vann, Miso Umami og litt salt og pepper til en urtejuice. Juster gjerne med litt sitronsaft og olivenolje.
    7. Anrett torsken med parmesankrem og sprø kikerter og server de strimlede agurkene med den grønne urtejuicen ved siden av.