Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Blomkål:

  • Blomkålbuketter 1.5 kg
  • Salt 5.0 g
  • Limabønner, hermetiske 200.0 g
  • Knorr Pang Gang (chili/tomat) 1L 3.0 dl

Saus:

  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 20.0 g
  • Kulturmelk, skummet 1.0 dl
  • Maille Dijon Original Sennep 865g 50.0 g
  • Sitronsaft 0.1 dl
  • Gressløk 10.0 g
  1. Blomkål:

    1. Del blomkålen i små buketter, del også stilken,og hvis bladene ser fine ut, kan duogså bruke dem i strimler.
    2. Rull blomkålbitene i margarinen og krydre med salt.
    3. Fordel bitene på en stekeplate og stek i stekeovnen ved 230ºC i ca. 8 minutter. Blomkålbitene kan gjerne ha god tyggemotstand.
    4. Bland de stekte bitene med limabønner og Pang Gang-saus.
  2. Saus:

    1. Bland sammen kremost, krydderpasta, kulturmelk og majones til en glatt saus.
    2. Smak til med sitronsaft, sennep og klippet gressløk.
    3. Server med blomkålen.