Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Spicy kyllinglår

  1. Spicy kyllinglår

    1. Tøm vannet fra kikertene og skyll dem godt.
    2. Kutt cherrytomatene og løk på langs og stek i ovnen med litt salt, sukker og olje. La skallet sitte på.
    3. Skjær squash på langs gjennom midten og fjern frøene om nødvendig. Stek squashen hardt på skjæreflaten på en tørr panne og la den steke til den blir nesten «svart». Snu den og stek den kort på skinnsiden.
    4. Ta squashen av pannen og drypp den med olje, salt og pepper.
    5. Fjern beinet fra kyllinglårene så du får en fin stor "kyllingbiff".
    6. Varm en panne til middels varme og tilsett olje.
    7. Legg kyllinglårene med skinn ned på pannen og legg umiddelbart lokket oppå kyllinglårene, slik at det trykker mot dem. (Lokket skal være mindre enn pannen, slik at det ikke blir tett, men hviler på kyllingen og tynger dem ned.)
    8. La kyllingen steke på middels varme til den er ferdig og skinnet er sprøtt og gyllent.
    9. Tilsett litt olje i en panne og rist kikertene lett. Tilsett Knorr spicy paprikapuré, Knorr røkt chilipuré, Knorr Tomatino og de mørbakte cherrytomatene.
    10. Kok opp til tomatene moser seg ut og gir en grov tomatsaus.

    11. Skjær squashen og løken i firkanter og legg dem i tomatkompotten.

    12. Tilsett mais og smak til med salt og pepper

    13. Server med masse fersk koriander og sprø kylling. 
    Hvis du ønsker å gjøre denne retten vegetarisk, bytt ut kylling med The vegetarian butcher No Chicken eller No Meat Balls.