Spicy kyllinglår
Denne spicy tomatiserte retten, laget på bærekraftig produserte tomater fra Italia, passer godt til både lunsj og middag! Nyt!

Ingredienser
Spicy kyllinglår
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Spicy kyllinglår
Kikerter, kokte
/kg
1.0 kg
0%
Cherrytomater (50 stk)
/g
750.0 g
0%
Rødløk
/stk
3.0 stk
0%
Matolje (god olje)
/g
100.0 g
0%
Salt, Pepper Og Sukker
/
0.0
0%
KNORR Tomatino 4 x 3 kg
/g
300.0 g
0%

Paprika krydda
/g
100.0 g
0%
Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g (delistet)
/g
25.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Squash (2stk)
/g
550.0 g
0%
Matolje (god olje)
/g
100.0 g
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Kyllinglår (10 stk)
/kg
4.0 kg
0%
Mais
/g
150.0 g
0%
Koriander, frisk
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Spicy kyllinglår
-
Kikerter, kokte 1.0 kg
-
Cherrytomater (50 stk) 750.0 g
-
Rødløk 3.0 stk
-
Matolje (god olje) 100.0 g
-
Salt, Pepper Og Sukker
-
Paprika krydda 100.0 g
-
Squash (2stk) 550.0 g
-
Matolje (god olje) 100.0 g
-
Salt Og Pepper
-
Kyllinglår (10 stk) 4.0 kg
-
Mais 150.0 g
-
Koriander, frisk 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Spicy kyllinglår
- Tøm vannet fra kikertene og skyll dem godt.
- Kutt cherrytomatene og løk på langs og stek i ovnen med litt salt, sukker og olje. La skallet sitte på.
- Skjær squash på langs gjennom midten og fjern frøene om nødvendig. Stek squashen hardt på skjæreflaten på en tørr panne og la den steke til den blir nesten «svart». Snu den og stek den kort på skinnsiden.
- Ta squashen av pannen og drypp den med olje, salt og pepper.
- Fjern beinet fra kyllinglårene så du får en fin stor "kyllingbiff".
- Varm en panne til middels varme og tilsett olje.
- Legg kyllinglårene med skinn ned på pannen og legg umiddelbart lokket oppå kyllinglårene, slik at det trykker mot dem. (Lokket skal være mindre enn pannen, slik at det ikke blir tett, men hviler på kyllingen og tynger dem ned.)
- La kyllingen steke på middels varme til den er ferdig og skinnet er sprøtt og gyllent.
- Tilsett litt olje i en panne og rist kikertene lett. Tilsett Knorr spicy paprikapuré, Knorr røkt chilipuré, Knorr Tomatino og de mørbakte cherrytomatene.
- Kok opp til tomatene moser seg ut og gir en grov tomatsaus.
- Skjær squashen og løken i firkanter og legg dem i tomatkompotten.
- Tilsett mais og smak til med salt og pepper
- Server med masse fersk koriander og sprø kylling.