Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Shiso-burger

  • Sliderbrød med svarte sesamfrø 10.0 stk
  • Kyllingbryst 1.0 kg
  • Rødløk, skivet 150.0 g
  • Rød chili 15.0 g
  • Agurk, tynt høvlet 150.0 g
  • Risvinseddik 50.0 ml
  • Hellmann's Bringebær (Raspberry) Vinaigrette 1L 1.0 dl
  • Wasabipaste 25.0 g
  • Hjertesalat 150.0 g
  • Gulrot, strimlet 150.0 g

Chili-majones

  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 10.0 ml
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 10.0 g

Søt ingefærdipp

  • Knorr Sunshine Chili (chili/hvitløk) 1L 1.0 dl
  • Knorr Pang Gang (chili/tomat) 1L 1.0 dl
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 20.0 g
  1. Shiso-burger

    1. Stek kyllingen og dryss med den økologiske hønsebuljongen og litt nykvernet svart pepper.
    2. Bland rødløk, chili og agurkskiver i risvineddik og vinaigrette, og la det trekke i ca. 30 min.
    3. Rør majones med wasabi-paste.
    4. Bygg opp burgeren med wasabimajones, salat, kylling, gulrotstrimler og syltet rødløk og agurk.
    5. Server burgeren med chilimajones og søt ingefærdipp.

    Tips! Ha shiso mix i burgeren for en mer krydret variant.

  2. Chili-majones

    1. Bland majones, røkt chili puré og kyllingfond til en jevn dipp.
  3. Søt ingefærdipp

    1. Bland Sunshine Chili, Pang Gang og ingefærpuré til en jevn dipp.