Salat med stekt kyllinglever & sesam
Sommerlig salat med sesamstekt kyllinglever som toppes med ferske bringebær. Serveres med sprøstekt bacon. Klimasmart oppskrift 🌱

Ingredienser
Salat med stekt kyllinglever & sesam
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kyllinglever og bacon:
Kyllinglever
/kg
0.5 kg
0%
Rapsolje
/dl
0.2 dl
0%
Sjalottløk, hakket
/g
60.0 g
0%
Bacon
/g
140.0 g
0%
Hellmann's Bringebær (Raspberry) Vinaigrette 1L
/dl
0.7 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Til servering:
Rosso salat
/g
250.0 g
0%
Hjertesalat
/g
250.0 g
0%
Hellmann's Bringebær (Raspberry) Vinaigrette 1L
/dl
0.3 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Bringebær
/g
150.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kyllinglever og bacon:
-
Kyllinglever 0.5 kg
-
Rapsolje 0.2 dl
-
Sjalottløk, hakket 60.0 g
-
Bacon 140.0 g
Til servering:
-
Rosso salat 250.0 g
-
Hjertesalat 250.0 g
-
Bringebær 150.0 g
Fremgangsmåte
-
Kyllinglever og bacon:
- Stek baconet sprøtt, hell av fettet.
- Rens kyllingleveren og del den i to deler.
- Stek leveren rosa i olje og smak til med salt og pepper. Tilsett sjalottløk.
- Stek videre i noen minutter og tilsett vinaigrette.
-
Til servering:
- Bland salaten på et serveringsfat og fordel kyllinglever og bringebær over salaten.
- Tilsett resten av vinaigretten.