Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kyllinglever og bacon:

  • Kyllinglever 0.5 kg
  • Rapsolje 0.2 dl
  • Sjalottløk, hakket 60.0 g
  • Bacon 140.0 g
  • Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette 1L 0.7 dl

Til servering:

  • Rosso salat 250.0 g
  • Hjertesalat 250.0 g
  • Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette 1L 0.3 dl
  • Bringebær 150.0 g
  1. Kyllinglever og bacon:

    1. Stek baconet sprøtt, hell av fettet.
    2. Rens kyllingleveren og del den i to deler.
    3. Stek leveren rosa i olje og smak til med salt og pepper. Tilsett sjalottløk.
    4. Stek videre i noen minutter og tilsett vinaigrette.
  2. Til servering:

    1. Bland salaten på et serveringsfat og fordel kyllinglever og bringebær over salaten.
    2. Tilsett resten av vinaigretten.