Salat med stekt kyllinglever & sesam🌍🌍🌍
Sommerlig salat med sesamstekt kyllinglever som toppes med ferske bringebær. Serveres med sprøstekt bacon. Klimasmart oppskrift 🌍🌍🌍

Ingredienser
Kyllinglever og bacon:
-
Kyllinglever 0.5 kg
-
Rapsolje 0.2 dl
-
Sjalottløk, hakket 60 g
-
Bacon 140 g
Til servering:
-
Rosso salat 250 g
-
Hjertesalat 250 g
-
Bringebær 150 g
Fremgangsmåte
-
Kyllinglever og bacon:
- Stek baconet sprøtt, hell av fettet.
- Rens kyllingleveren og del den i to deler.
- Stek leveren rosa i olje og smak til med salt og pepper. Tilsett sjalottløk.
- Stek videre i noen minutter og tilsett vinaigrette.
-
Til servering:
- Bland salaten på et serveringsfat og fordel kyllinglever og bringebær over salaten.
- Tilsett resten av vinaigretten.