Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Rotgrønnsak-Jalfrezi:

  • Gul løk, skrelt og skivet 100.0 g
  • Pastinakk 109.0 g
  • Gulrot 200.0 g
  • Potet 100.0 g
  • Linser, røde 70.0 g
  • Vann 0.8 l
  • Knorr Jalfrezi Paste 100.0 g
  • Salt 2.0 g
  1. Rotgrønnsak-Jalfrezi:

    1. Fres løken som er delt i skiver i margarin.
    2. Tilsett grønnsaksterningene. Skyll linsene godt før de også tilsettes. Hell på vann og la syde til det nesten er ferdig.
    3. Hell på mer vann ved behov. Tilsett Tomatino, jalfrezi paste og grønnsaksbuljong. La syde til det er klart.
    4. Serveres med kokt ris og nanbrød.
  2. Tips!

    Grønnsakene kan også stekes i ovnen og tilsettes i den ferdige sausen.