Rødvinssaus
En rødvinssaus behøver virkelig ikke være spesielt komplisert. Bruk bare gode råvarer og følg den her oppskriften, så har du raskt noe veldig godt å servere gjestene dine.

Ingredienser
Rødvinssaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Rødvinssaus
Rødløk
/stk
2.0 stk
0%
Rödbeta
/g
100.0 g
0%
Rapsolje
/g
15.0 g
0%
Rødvin
/dl
5.0 dl
0%
Hvitløksfedd
/st
1.0 st
0%
Timian, fersk
/stk
1.0 stk
0%
Knorr Professional Fond Demi Glace 1l
/l
0.7 l
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Steinsopp
/g
100.0 g
0%
Tomater, friske
/stk
1.0 stk
0%
MAIZENA Maisstivelse 2,5kg
/g
15.0 g
0%

Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Rødvinssaus
-
Rødløk 2.0 stk
-
Rödbeta 100.0 g
-
Rapsolje 15.0 g
-
Rødvin 5.0 dl
-
Hvitløksfedd 1.0 st
-
Timian, fersk 1.0 stk
-
Steinsopp 100.0 g
-
Tomater, friske 1.0 stk
-
Salt Og Pepper
Fremgangsmåte
-
Rødvinssaus
1. Hakk rødløken fint. Skjær rødbeten i små biter. Stek sammen med olje til det får litt farge.2. Hell i rødvin og reduser til halvparten. Legg i urter, hvitløk og hell på Demi-Glace. La sausen koke i ca. 20 minutter.3. Skjær Sjampinjongene og tomat i biter, og legg bitene i sausen. Sett til side i 30 minutter.4. Sil gjennom en finmasket sil.5. Kok opp sausen og jevn den med Maizena blandet med litt vann. Smak til med salt og nymalt sortpepper.