Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kakebunn:

  • Digestive kjeks 350.0 g
  • Smør 75.0 g
  • havsalt 3.0 g
  • Rørsukker 50.0 g

Ricottakrem:

  • Carte d'Or Crème Brûlée 9L 0.5 kg
  • Melk 0.5 l
  • Ost, ricotta 0.5 kg
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.5 dl

Radicchio salat:

  • Radicchio salathode 3.0 stk
  • Carte d'Or Karamell topping 1kg 100.0 g
  • Grenadinsirap 1.0 dl
  • Rørsukker 100.0 g
  1. Kakebunn:

    1. Bland alle ingrediensene til en jevn og fin crumble.
    2. Fordel i de tre formene og jevn utover. La stå kaldt i kjøleskap.
  2. Ricottakrem:

    1. Kok opp melken og halvparten av fløten.
    2. Tilsett brulée-pulveret mens du rører. Visp til blandingen koker og ta den bort fra varmen. Tilsett resten av den kalde fløten mens du rører.
    3. Visp til slutt inn ricotta ost og Citrus Fresh og visp til en jevn masse.
    4. Fordel blandingen over kjeksbunnene i formene. La stå kaldt i minst 3 timer – gjerne over natten.

  3. Radicchio salat:

    1. Skjær salaten i fine strimler.
    2. Hell karamellsaus, sukker og grenadine i en kasserolle og kok opp. Tilsett salaten og glaser til laken har kokt sammen til en sirup.
    3. La salaten avkjøles og legg den så på kakene sammen med sirupen.