Menu

Ingredienser

+

Tostadas

  • Maismel 125.0 g
  • Hvetemel 125.0 g
  • Vann 150.0 ml
  • Naturlige fargestoffer (rødbeter for rød, spinat for grønn, safran for gul, og blekksprutblekk for svart)

Lime Majones

Rekeceviche

Ananas Salsa


Denne retten er en feiring av farge, smak og tekstur, perfekt for de som ønsker å utforske nye kulinariske horisonter. Ideell for fester eller sammenkomster, den tilbyr en eksplosjon av smak i hver bit. Server som en forfriskende lunsj eller middag, spesielt i varmt vær. 

...

Fremgangsmåte

  1. Tostadas

    • Bland maismel og hvetemel. Gradvis tilsett vann blandet med naturlige fargestoffer til en deig dannes.
    • Kjevl ut deigen tynt, skjær i sirkler, (diameter 6-7 cm) og stek dem i en panne og deretter i en frityrgryte til de er sprø.
  2. Lime Majones

    • Bland Hellmann's Professional med limezest og limejuice.
  3. Rekeceviche

    • Mariner rekene med Maille eddik, finhakket sitronzest, finhakket chili, Knorr Primerba Hvitløk Puré, hakket koriander, avokadoterninger, og salt og pepper.
  4. Ananas Salsa

    • Bland ferske ananasstrimler med Knorr Karri krydderpuré og litt Maille eplesidereddik.
    Til servering: Smør et sjenerøst lag med limemajones på hver tostada. Topp med rekeceviche blandingen. Legg en skje med ananassalsa på toppen. Server umiddelbart og nyt
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny