Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Rødbeter:

  • Rødbeter 1.5 kg
  • Småløk, frossen 200.0 g
  • champignon, ferske, delt i 4 200.0 g

Saus:

  • Vann 1.3 l
  • Rødvin 2.0 dl
  • Rødbetesaft 1.0 dl
  • Knorr Rødløksaus 25L 100.0 g
  • Knorr Soppfond konsentrat 50L 0.2 dl
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 30.0 g
  • Knorr Professional Middelhavsurter Puré 750g - delistet! 30.0 g
  • Sukker 10.0 g
  • Laurbærblad 1.0 stk
  1. Rødbeter:

    1. Vend rødbetene i margarin og legg de på en stekeplate.
    2. Stek de i ovnen på 160 °C i ca. 45 minutter.
    3. Brun løken og soppen i margarin i en kjele i ca. 10 minutter.
  2. Saus:

    1. Tilsett vann, rødvin og rødbetsaften. Kok i 10 minutter.
    2. Bland ut tapioka i litt kaldt vann og tilsett sammen med resten av sausingrediensene. Kok opp.
    3. Legg de møre rødbetene i gryten og la det småkoke i ytterligere 20 minutter.
    4. Avslutt med å toppe gryten med den brunede løken og soppen.