1. Lasagnesaus:

    1. Riv og strimle grønnkålen, fjern de grove stilkene, skyll og damp i ovnen i 5 minutter.
    2. Skjær purreløken i skiver, sauter mykt i margarin i 8 minutter og smak til med salt.
    3. Tilsett hvitløk og sauter videre i noen minutter før du vender inn grønnkålen.
    4. Tilsett fløte og sandwichkrem, krydderpasta, grønnsaksbuljongpulver og vann.
  2. Gratineringsaus:

    1. Pisk sammen sandwichkrem, fløte, vann og salt til en saus.

  3. Lasagne:

    1. Legg ¼ gratengfyll i en smurt, halv GN-form, legg på lasagneplater og gjenta tre ganger, med lasagneplater som siste lag.
    2. Hell gratengsausen over lasagneplatene.
    3. Fordel gratineringsost på toppen av lasagnen.
    4. Stekes i kombiovn ved 180 grader (70 % damp) i 20 minutter.
+