Pulled Cherry Cola BBQ-burger
.

Ingredienser
Cherry Cola Barbeque
-
Coca Cola 2.0 g
-
Kirsebær 400.0 g
-
Løk, gul 5.0 stk
-
svart pepper, nykvernet 50.0 g
-
Brunt sukker 50.0 g
-
Liquid smoke 60.0 g
Syltet rødkål
-
Rødkål 300.0 g
-
Sukker 100.0 g
-
Vann 100.0 ml
Pulled No Chicken Chunks
-
Olivenolje 200.0 ml
Til servering
-
Hamburgerbrødpretzel 10.0 stk
-
Cheddarostvegansk 180.0 g
-
Løk, gul 90.0 g
-
Bearnaisemajones 300.0 g
Fremgangsmåte
-
Cherry Cola Barbeque
- Finhakk løkene.
- Ha Coca-Cola, kirsebær, løk, krydderpuré og brunt sukker i en gryte. Kok opp blandingen og la det reduseres med halvparten. Tilsett tapiokastivelse og blend med en stavmikser.
- Kok opp blandingen igjen, slik at blandingen blir glatt og tykkere. Tilsett deretter rødvinseddik og røyksmak, og rør om.
-
Syltet rødkål
- Kok opp alle ingrediensene til sukkeret er oppløst og hell over rødkålen
-
Pulled No Chicken Chunks
- Riv TVB NoChicken Chunks fra hverandre ved å kjøre dem gjennom en mikser.
- Stek de revne TVB NoChicken Chunks i olje i en panne, til de er gyllenbrune og sprø. Til slutt, glaser de med BBQ sausen.
-
Til servering
- Skjær burgerbrødene i halvparten og rist dem. Smør rikelig med saus på begge sider av brødet. Plasser de glaserte «pulled» TVB Nochicken Chunks på brødene med to skiver cheddar som smeltes på toppen. Tilsett rå løk, rødkål og bearnaisemajones.