Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

And:

  • Andelår 0.5 kg
  • Potetmos, ferdig 1.2 kg
  • Eggeplomme 100.0 g
  • Sjalottløk, hakket 50.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 15.0 g
  • Pepper, svart 2.0 g
  • Ost, revet 150.0 g
  • Strøkavring 20.0 g

Saus:

  • Knorr Peppersaus 1L - delistet! 1.0 l
  1. And:

    1. Bland eggeplomme og umami. Rør blandingen godt inn i den ferdige potetmosen.
    2. Tilsett løk, fjærfe, ost og nykvernet pepper.
    3. Ha blandingen i en smurt, ildfast form og dryss strøkavring over (og eventuelt litt av osten).
    4. Stek gratengen i stekeovn til den er gjennomvarm og har fått en gyllen skorpe.
  2. Saus:

    1. Varm forsiktig opp peppersausen i en kjele.
    2. Server gratengen med kremet peppersaus og grønnsaker etter eget valg.