Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Persillerøtter:

    1. Legg tørkede kikerter i bløt i kaldt vann i minst 12 timer før.
    2. Skyll og rens persillerøttene og del dem i to på langs.
    3. Pensle de halve persillerøttene med olivenolje og stek dem møre i ovnen (maks 150 grader).
    4. Bland sesamfrø med kimchibase (ikke hel kimchi) og tørk blandingen i ovnen ved 125 grader(evt. la stå over natten og lag en stor porsjon. Kan brukes til salater, kalde, varme retter, etc.).
    5. Hakk de bløtlagte kikertene grovt og friter dem sprø i olje og krydre med salt.
    6. Bland spinaten med citrus vinaigrette og Citrus Fresh.
    7. Pensle de halve, bakte persillerøttene på skjæreflaten med Roast Umami og dryss over med de sprø kikertene, tørket kimchi sesam og anrett på spinatsalaten. Pynt gjerne med friske krydderurter.