Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Orange gazpacho

  • Tomater, delt i biter 450.0 g
  • Gul paprika, i terninger 100.0 g
  • Mais 200.0 g
  • Sjalottløk 30.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 5.0 g
  • Sherryeddik 30.0 ml
  • Olivenolje 75.0 ml
  • Sitronsaft 20.0 ml
  • Salt 5.0 g
  • Vann 1.0 dl
  • Knorr Texture Gelatinpulver 1kg 30.0 g
  1. Orange gazpacho

    1. Hakk tomat, paprika og løk i terninger. Bland med eddik, sitron, olivenolje, salt, røkt chili og hvitløkspuré. Mariner i 15 minutter.
    2. Legg grønnsaker, marinade og mais i en blender og blend til en glatt suppe.
    3. Varm vann og tilsett Texture. Bland det med suppen og fordel i passende glass.
    4. Avkjøl i minst fire timer før servering.