Ingredienser
Tikka Masala
-
gul løk, hakket 300.0 g
-
Gulrot, renset og ternet 300.0 g
-
Koriander, frisk 50.0 g
-
Vann 2.5 dl
-
Salt og pepper
Til servering
-
Koriander, frisk
-
Naanbrød
-
Kokosflak
-
Bulgur
Fremgangsmåte
-
Tikka Masala
- Skrell gulrøtter, og skjær dem i skiver. Brun NoChicken Chunks i rapsolje.
- Stek løk og hvitløk i rapsolje inntil de begynner å ta farge.Tilsett gulrot og stek i noen minutter. Tilsett NoChicken Chunks, og smak til med krydderpuré Ingefær.
- Tilsett Tomatino, vann og tikka masala’en. La koke i 5 minutter.
- Tilsett piske og/eller yoghurt/fraiche og la koke i ytterligere 10 minutter.
- Smak til med salt og pepper og evnt litt fersk hvitløk..
-
Til servering
- Garner retten med friske koriander samt naan brød, kokos, ris eller bulgur.