Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Slik gjør du

    • Bland alle ingrediensene til marinaden.
    • Tilsett No Chicken Chunks i marinaden. Marineres over natten.
    • Løft No Chicken Chunks ut av marinaden. Ta vare på marinaden til senere.
    • Sett No Chicken Chunks på grillspyd.
    • Grill med kull for å få en godt grillet overflate.
    • Pensle resten av marinaden på bitene.
  2. Grillet hvitløksmajones

    • Skjær av toppen av hvitløkene. Legg hvitløkene i en god mengde olje. Legg hvitløkene på indirekte varme på grillen. Grill til hvitløkene er myke og gyllenbrune over hele. Klem de myke bitene ut av skallet.  
    • Rør de ristede hvitløksfeddene med Rama piske til en jevn blanding.
    • Røres så sammen med majones og aromasalt til en jevn blanding
  3. Slik gjør du

    • Grill poteter og løk på indirekte varme. Løken kan gjerne være helt gjennomstekt.
    • Serveres ved å dele de overstekte løkene i to.
    • Trykk eller mos de hele potetene flate og grill over åpen flamme for å få en deilig brun sprø overflate.
    • Avslutt med grillet hvitløksmajones og hakket persille