Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kikerter og rødbetesaus:

  • Gul løk i små terninger 200.0 g
  • Rødbeter 1.0 kg
  • Tomatjuice 0.7 l
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 40.0 g
  • Knorr Basilikum Krydderpasta 340g 10.0 g
  • Salt 5.0 g
  • kikerter 20.0 g

Mornay-saus:

  • Melk, laktosefri 3.0 l
  • Knorr Lys Roux 1kg 150.0 g
  • Salt 30.0 g
  • svart pepper, knust 1.0 g
  • Geitost, hvit 200.0 g
  • Knorr Lasagneplater 5kg 0.7 kg
  1. Kikerter og rødbetesaus:

    1. Fres løken i margarin i 10 minutter.
    2. Tilsett rødbetestrimler og fres ytterligere i 5 minutter.
    3. Tilsett resten av ingrediensene til sausen og la det koke opp.

  2. Mornay-saus:

    1. La melken koke og tilsett lys roux. Kok opp og rør i 5 minutter.
    2. Legg opp lasagnen lagvis og strø geitost på toppen.
    3. Stek i ovnen på 1600 C i 45 minutterog la den hvile i 15 minutter.