Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kyllingspyd:

  • Kyllingfilet, i biter 1.8 kg
  • Matlagingsyoghurt 4.0 dl
  • Knorr Tikka Masala Paste 180.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Grillspyd 10.0 stk

Korianderdressing:

  • Ingefær, revet 15.0 g
  • Koriander, fersk, hakket 40.0 g
  • Lime, saft 0.1 dl
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 0.4 dl
  • Matlagingsyoghurt 3.0 dl

Agurksalat:

  • Agurk 0.5 kg
  • Rødløk 100.0 g
  • mynte, hakket 10.0 g
  • Lime, saft 0.3 dl
  • Rapsolje 0.3 dl
  1. Kyllingspyd:

    1. Dag 1: Bløtlegg grillspydene i vann natten over.
    2. Bland yoghurt sammen med Tikka Masala paste og smak til med salt.
    3. Mariner kyllingen i yoghurten over natten.
    4. Dag 2: Tre kyllingen på spydene og stek i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, eller til kyllingen har en kjernetemperatur på 72 grader.
  2. Korianderdressing:

    1. Bland sammen ingefær, koriander (inkludert stilker), limesaft og sitrusvinaigrette til en puré sammen med yoghurt.
  3. Agurksalat:

    1. Bland agurken med rødløk, lime, mynte og rapsolje. Krydre med salt og pepper.
  4. Ved servering:

    1. Server kyllingspydene med agurksalat og korianderdressing.