Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kjøttboller

  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 120.0 g
  • Bladpersille, hakket 100.0 g
  • Spisskummen, malt 3.0 g
  • Salt 10.0 g
  • svart pepper, malt 1.0 g
  • Egg 4.0 stk
  • gul løk, hakket 300.0 g
  • Oksekjøtt, hakket 2.0 kg
  • Griljermel/tørket brød 120.0 g
  • Olivenolje 15.0 ml
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 80.0 g
  1. Kjøttboller

    1. Bland røkt chilipuré, persille, spisskummen, salt, pepper, egg, løk, hakket kjøtt og griljermel til en farse. Form farsen til valnøttstore kjøttboller.
    2. Varm oljen i en stekepanne og stek hakket løk til den er mør. Tilsett hvitløkspuré, Tomatino og oksebuljong og la sausen småkoke noen minutter.
    3. Legg kjøttbollene i sausen og la retten småkoke under lokk i ca. 20 minutter. Vend kjøttbollene forsiktig et par ganger. Ta eventuelt av lokket de siste par minuttene av koketiden og la sausen koke inn på høy varme for å få den passe tykk.
    4. Serveres med ris og khubz-brød.