Keiserinnens sufflé
I Brasil elsker man søtsaker. Prøv denne eggbaserte souffléen inspirert av Brasil.

Ingredienser
Sufflè
-
Bringebær 200 g
-
Vann 5 dl
-
Eggehvite 220 g
-
Sukker 90 g
Kremet ferskostsaus
-
Vann 1.6 dl
-
Kremost, naturell 260 g
-
Melis 10 g
Fremgangsmåte
-
Sufflè
- Bland CARTE D'OR Blåbærsuppe/kompott med Maizena Tapioca.
- Kok opp vannet med bringebær. Når vannet og bær koker tilsett fruktpulveret under kraftig visping. La det avkjøles.
- Bland frukt og bærkremen glatt med en stavmikser .
- Pisk eggehvitene til skum, tilsett sukker gradvis.
- Vend eggehvitene inn i bærkremen.
- Fordel røren i sukrede former.
- Stekes i ovnen i 8 minutter på ca 200 grader.
- Serveres straks med kremet ferskostsaus.
-
Kremet ferskostsaus
- Bland ferskost naturell med vann og melis.
- Kjøl grundig før servering.