Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Helbakt sellerirot:

  • Sellerirot 1.2 kg
  • Salt 5.0 g
  • Persillestilker 300.0 g
  • Solsikkekjerner 0.5 dl
  • Matolje 100.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 0.4 dl
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 20.0 g
  1. Helbakt sellerirot:

    1. Skjær bort den jordete delen av selleriroten.
    2. Gni selleriroten inn med litt olje og salt og bak den hel i ovnen på 180 grader til den er myk innvendig.
    3. Bland persillestilker, solsikkefrø, matolje, Cider Sherry vinaigrette og Hvitløkpuré til en jevn pesto.
    4. Del selleriroten i mindre biter og ha pestoen oppå.