Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Rugbrødcrunch:

Grillet kål:

Ertehummus:

Ved servering:

  1. Rugbrødcrunch:

    1. Smuldre rugbrødet og bland det med linfrø, margarin og litt salt.
    2. Stek det sprøtt og gyllent i ovnen. Avkjøles.
    3. Del eplene i terninger (ca. 1x1 cm). Bland inn epleterningene med rugbrødcrunchen.
  2. Grillet kål:

    1. Legg bokhvetefrøene i bløt i vann kvelden før.
    2. Pisk eggene sammen med miso umami.
    3. Lag panering ved å kjøre bokhvetefrøene i en kjøkkenmaskin sammen med rasp, grønnsaksbuljong og kimchi sesam til massen er jevn og smuldrete.
    4. Skyll kålen og del den på langs i 8 store stykker.
    5. Vend kålen i eggeblandingen og paner. Stek kålen gyllen i pannen i resten av margarinen.
  3. Ertehummus:

    1. Kok de gule ertene møre i vann med rikelig salt. La de avkjøles i kokevannet og la de renne av godt. Ta vare på kokevannet!
    2. Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin til massen er jevn og kremete. Juster evt. konsistensen med litt av kokevannet fra ertene hvis massen er for tykk.
    3. Smak til med salt og pepper og juster evt. syren med litt mer sitron. Tilsett gjerne litt tørket chili for en skarpere smak.
  4. Ved servering:

    1. Bland rugbrødcrunchen med vinaigrette, og server sammen med den stekte sprø kålen.
    2. Pynt med urter og server med ertehummus som dipp.