+

Grillede grønnsaker:

  • Squash 400 g
  • Aubergine 400 g
  • Rød løk, skrelt og skivet 100 g
  • Cherrytomater 200 g
  • Sukker 10 g

Mangovinaigrette:

Avocadomajones:

Urtesalat:

  • Ruccola salat 50 g
  • Mynte, fersk 30 g

Til servering:

  • Pitabrød 10 stk
  1. Grillede grønnsaker:

    1. Del squashen og auberginen i skiver. Dryss over litt salt og la dem hvile en stund.
    2. Tørk av overflaten på grønnsakene, pensle dem med litt olje og grill dem. Stek ved behov i ovn ved 180 grader i 10 minutter. Smak til med pepper.
    3. Del minitomatene i to,strimle rødløken og smak til med salt, sukker og pepper.
  2. Mangovinaigrette:

    1. Bland sammen mangopuré, bringebærvinaigrette og røkt chilipuré.
    2. Ha vinaigretten i en sprayflaske ogoppbevar den kaldt.
  3. Avocadomajones:

    1. Ha avocadokjøttet og sitronsaften i en høy beholder. Kjør blandingen med stavmikser til en jevn masse og tilsett majonesen. Smak tilmed salt og pepper.
    2. Ha majonesen i en sprøytepose og oppbevar den kaldt.
  4. Urtesalat:

    1. Bland ingrediensene.
  5. Til servering:

    1. Varm pitabrødene og fyll dem lagvis med grønnsaker, mangovinaigrette, avocadomajones og urtesalat.
+