Gazpacho med erter, agurk og mynte
En kald forrett som smaker fantastisk på en varm sommerdag. Retten er utviklet med særskilt tanke på pasienter med dysfagi (tygge- og/eller svelgevansker).

Ingredienser
Gazpacho med erter, agurk og mynte
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gazpacho
Agurk
/g
250.0 g
0%
Erter, frosne
/g
250.0 g
0%
mynte, hakket
/g
12.0 g
0%
Sitronsaft
/ml
30.0 ml
0%
Vann
/dl
3.5 dl
0%
Knorr Kyllingfond konsentrat 50L
/g
25.0 g
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Salt
/g
5.0 g
0%
Gelatin
/g
30.0 g
0%
Unused/Remaining Ingredients
Rama Professional Fraiche 24% 1L
/dl
0.1 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gazpacho
-
Agurk 250.0 g
-
Erter, frosne 250.0 g
-
mynte, hakket 12.0 g
-
Sitronsaft 30.0 ml
-
Vann 3.5 dl
-
Salt 5.0 g
-
Gelatin 30.0 g
Unused/Remaining Ingredients
Fremgangsmåte
-
Gazpacho
- Skjær agurk i terninger og legg i en blender sammen med erter, mynte og sitron.
- Tilsett 3 dl vann, kyllingfond, salt og fraiche og bland til en glatt suppe.
- Varm opp vann og tilsett Texture. La det trekke i et par minutter og bland så med suppen.
- Fordel suppen i passende glass og avkjøl i fire timer før servering.
-
Unused/Remaining Ingredients