Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Panna cotta

  • Carte d'Or Panna Cotta 4L 200.0 g
  • Eplejuice 5.0 dl
  • Eplemos 1.0 dl

Ristet kanelmüsli

  • Müsli 1.5 dl
  • Sukker 15.0 g
  • Kanel, malt 2.0 g
  1. Panna cotta

    1. Tilbered panna cotta som anvist, men erstatt melk med eplejuice. Bruk eplejuice med fruktkjøtt, av en mer aromatisk variant. La panna cottaen stivne i kjøleskap.
    2. Ved servering påføres et godt lag med eplemos og et dryss med ristet kanelmüsli.
  2. Ristet kanelmüsli

    1. Fordel müsli i en langpanne. Dryss over sukker og kanel. Hell over margarin og rør godt.
    2. Stek i ovn 175°C i ca 10 minutter. Avkjøl.
  3. Tips

    Kan lages i flere dager i forveien. Oppbevar i en krukke med lokk.