Eplepannacotta med ristet kanelmüsli
Herlig myk panna cotta med cripsy kanelmusli.

Ingredienser
Eplepannacotta med ristet kanelmüsli
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Panna cotta
Eplejuice
/dl
5.0 dl
0%
Eplemos
/dl
1.0 dl
0%
Ristet kanelmüsli
Müsli
/dl
1.5 dl
0%
Sukker
/g
15.0 g
0%
Kanel, malt
/g
2.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Panna cotta
-
Eplejuice 5.0 dl
-
Eplemos 1.0 dl
Ristet kanelmüsli
-
Müsli 1.5 dl
-
Sukker 15.0 g
-
Kanel, malt 2.0 g
Fremgangsmåte
-
Panna cotta
- Tilbered panna cotta som anvist, men erstatt melk med eplejuice. Bruk eplejuice med fruktkjøtt, av en mer aromatisk variant. La panna cottaen stivne i kjøleskap.
- Ved servering påføres et godt lag med eplemos og et dryss med ristet kanelmüsli.
-
Ristet kanelmüsli
- Fordel müsli i en langpanne. Dryss over sukker og kanel. Hell over margarin og rør godt.
- Stek i ovn 175°C i ca 10 minutter. Avkjøl.
-
Tips
Kan lages i flere dager i forveien. Oppbevar i en krukke med lokk.