Ingredienser
Panna cotta
-
Eplejuice 5.0 dl
-
Eplemos 1.0 dl
Ristet kanelmüsli
-
Müsli 1.5 dl
-
Sukker 15.0 g
-
Kanel, malt 2.0 g
Fremgangsmåte
-
Panna cotta
- Tilbered panna cotta som anvist, men erstatt melk med eplejuice. Bruk eplejuice med fruktkjøtt, av en mer aromatisk variant. La panna cottaen stivne i kjøleskap.
- Ved servering påføres et godt lag med eplemos og et dryss med ristet kanelmüsli.
-
Ristet kanelmüsli
- Fordel müsli i en langpanne. Dryss over sukker og kanel. Hell over margarin og rør godt.
- Stek i ovn 175°C i ca 10 minutter. Avkjøl.
-
Tips
Kan lages i flere dager i forveien. Oppbevar i en krukke med lokk.